Naar content, skip menu

Wie zijn wij

Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen in de bloemensector. Van vakantiebaan tot stage en na mijn MBO opleiding in vaste dienst. Hier heb ik het hele proces doorlopen. Van inkoop, verwerking, verpakking tot vervoeren en leveren van bloemen.

Begin 2015 is het idee begonnen een eigen bloemen stand te beginnen. Na jaren gewerkt te hebben aan de ene kant van de bloemenwereld wilde ik nu de andere kant gaan ontdekken. In september 2015 werd dit werkelijkheid. De start van Bella Roos in Hoofddorp. Voor ons een nieuwe start en een uitdaging. Gelukkig is dit snel uitgegroeid tot een tweede stand in Oegstgeest met goed resultaat.

Mijn naam is Johan Le Van, eigenaar en oprichter van Bella Roos. Een jonge maar groeiende onderneming in de verkoop van bloemen, planten en decoraties. Samen met de ondersteuning van mijn familie en vrienden is de start van deze onderneming mogelijk gemaakt. Door het zelf inkopen en verwerken leveren wij verse producten en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Sinds april 2016 online met onze webshop. Nu zijn onze producten niet alleen in onze stands te verkrijgen maar bezorgen wij ook aan huis. Neem rustig een kijkje op onze site of kom eens langs bij onze stands. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitstalling 1